Cubans in SportsSPORT: CUBAN FOOTBALL SOCCER Team is Out of the World Competition. ** DEPORTES: SELECCIÓN CUBANA de Fútbol Soccer Queda Fuera del Mundial.

SPORT: CUBAN FOOTBALL SOCCER TEAM IS OUT OF THE WORLD COMPETITION.

download (1)

The Cuban fizzle sub20 saw his dream of participating in the World Cup in New Zealand, after losing 2-0 to El Salvador Thursday in court Montego Bay, Jamaica. The two winners of the preliminary round Group B U20 CONCACAF Championship, El Salvador and Honduras, however, continue their way to qualify for the World Cup in New Zealand, to be held from May 30 to June 20.

El Salvador controlled the game from 55 minutes and reached the victory thanks to goals from Juan Barahona. Despite the limitations of his rivals, Cuba managed to be imposed and added another loss to a series of negative results collected in this championship-lost 9-1 against Mexico, Honduras 3-0, tied with Haiti and could only win 2 -1 to Canada-.

bryan-oviedo-queda-seleccion-costa-rica-mundial-brasil_1_2067626

The meeting was characterized by the absence of attack actions. Early in the second half, the capital Heal Eddy almost opened the scoring, but his attempt was frustrated. Barahona, however, took advantage of the occasion to collect a free kick from over 35 yards and score. 87 minutes in, Cuba was already out of the classification before the second goal of his rivals.

14YMedio,La Habana/InternetPHotos/TheCubanHistory.com
The Cuban History, Hollywood.
Arnoldo Varona, Editor.

CUBA PHOTOS.
10690055_10152965784676083_7426681959982709607_n

SELECCIÓN CUBANA DE FÚTBOL QUEDA FUERA DEL MUNDIAL.

La selección cubana sub20 vio esfumarse su sueño de participar en la Copa Mundial de Nueva Zelanda, tras perder 2-0 frente a El Salvador el jueves en la cancha de Montego Bay, en Jamaica. Los dos ganadores de la fase clasificatoria del grupo B del Campeonato sub20 de la Concacaf, El Salvador y Honduras, en cambio, siguen su camino para clasificarse para la Copa Mundial de Nueva Zelanda, que tendrá lugar del 30 de mayo al 20 de junio.

El Salvador controló el partido a partir del minuto 55 y llegó a la victoria gracias a los goles de Juan Barahona. A pesar de las limitaciones de sus rivales, Cuba no logró imponerse y sumó otra derrota a una serie de resultados negativos coleccionados en este campeonato -perdió 9-1 frente a México, 3-0 con Honduras, empató con Haití y solo pudo ganar 2-1 ante Canadá-.

El encuentro se caracterizó por la ausencia de acciones de ataque. A principios de la segunda parte, el capitalino Eddy Sáname estuvo a punto de abrir el marcador, pero su intento se quedó frustrado. Barahona, sin embargo, supo aprovechar la ocasión para cobrar un tiro libre desde más de 35 yardas y marcar. En el minuto 87, Cuba ya estaba fuera de la clasificación ante el segundo gol de sus rivales.